Kérdése van? Hívjon minket!   +36301338808

Loren
Loren
179 990 Ft

Loren

179 990 Ft
Részletek
A Loren egy modern, multifunkcionális, alumínium szerkezetű babakocsi.
Tekintettel arra, hogy manapság a szülők a lehető legjobban szeretnék használni a vázszerkezetet, a keretéhez rögzíthető egy autóülés, amely babahordozóként és hintázóként is szolgál. A hordozó megfelel a legszigorúbb ECE R44 / 04 szabványoknak. 0 és 13 kg közötti gyermekek számára készült. és fel van készítve az izofix alapra. A biztonságot egy 3 pontos biztonsági heveder és egy speciális polisztirol betét biztosítja,
amelyet akkor lehet eltávolítani, amikor a gyermek kissé nagyobb. Az ülést tetővel és lábzsákkal látták el.
Maga a babakocsi, amely egyszerű és intuitív módon összecsukható, megerősített kerettel rendelkezik, modern és áramvonalas formákkal.
A keret kettős lengéscsillapító rendszerrel rendelkezik, ami nagyon kényelmessé teszi a kocsi vezetését, és a megfelelő egyensúly mellett kombinálva a járdaszegély leküzdése nem jelent problémát. Az egyik lengéscsillapító készlet egy további rugóbeállítással is rendelkezik. Az elforgatható első kerekek rendszere, reteszelésük lehetőségével az egyenes haladás érdekében biztosítja a babakocsi könnyű vezetését és manőverezését. A modern rögzítési rendszer lehetővé teszi a mózeskosár egyszerű és gyors szétszerelését. Mindezek az elemek előre és hátra egyaránt felhelyezhetők. A fogantyú magasságának állítása lehetővé teszi a babakocsi kényelmének további beállítását.
- váz - 5,30 kg
- mózeskosár - 4,30 kg
- sportrész - 4,50 kg
- kerekek - 3,20 kg
Adatok
Cikkszám:
Nurcika554841
Tömeg:
25 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!