Kérdése van? Hívjon minket!   +36301338808

Chipolino Next Gen 360 autósülés I-Size 40-150cm - Rose Water
Chipolino Next Gen 360 autósülés I-Size 40-150cm - Rose Water
82 990 Ft

Chipolino Next Gen 360 autósülés I-Size 40-150cm - Rose Water

Az új I-size szabvány szerint gyártott autósülés.

A Chipolino márkáról: az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán szerte Európában. Több évtizede dolgoznak azon, hogy minőségi, stílusos, változatos termékek kerüljenek az üzletek polcaira. A gyártó termékeit folyamatosan fejleszti, melyeket független laboratóriumokban tesztel. Csak minőségi alapanyagokkal dolgoznak figyelve az aktuális trendeket. Minőséget nyújtanak megfizethető áron.

82 990 Ft
Részletek

Jellemzők:

Az i-Size vagy az R129 irányelv az autóülésekre vonatkozó jogszabály, amely új törésteszteket alkalmaz, beleértve az új oldalütközés-vizsgálati módszert is. Ahelyett, hogy a gyermek súlyát használnák a megfelelő ülés meghatározásához, az i-Size ülések a gyermek magassága alapján határozzák meg a megfelelő ülésméretet.

Az i-Size autósülések a legbiztonságosabbak a piacon, és jobb védelmet nyújtanak a gyermek fejének és nyakának. Íme, miért:

  • Az oldalsó ütközési tesztet az i-Size standard ülésteszt részeként értékelik;
  • Az i-Size biztonsági tesztek technológiával továbbfejlesztett Q-teszt próbabábokat használnak, amelyek több érzékelővel rendelkeznek, mint az R44 szabványos tesztelésnél használt próbabábuk;
  • A csecsemőnek legalább 15 hónapos koráig ajánlott a forgalommal ellentétes irányba közlekedni. Egyes i-Size autósülések menetiránynak háttal használhatóak a gyermek 105 cm-es magasságáig, ami 4 éves kor körül van. A tanulmányok azt mutatják, hogy ez a biztonságosabb helyzet. A kutatások azt mutatják, hogy a hátrafelé néző ülések akár 75%-kal jobb védelmet nyújtanak a csecsemők és kisgyermekek számára közúti baleset esetén.

 

Adatok
Cikkszám:
55993
Tömeg:
10 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!