Kérdése van? Hívjon minket!   +36301338808

Britax Römer Versafix i-Size isofix autósülés 76-150cm - Space Black
Britax Römer Versafix i-Size isofix autósülés 76-150cm - Space Black
110 990 Ft

Britax Römer Versafix i-Size isofix autósülés 76-150cm - Space Black

Prémium minőségű autósülés, amely garantálja a biztonságot 15 hónapos kortól 12 éves korig.

A Römer márkáról: A Britax Römer 100%-ban európai cég, ezért ragaszkodva brit és német gyökereihez, termékeinek nagy részét Nagy-Britanniában és Németországban gyártja. Termékpalettájukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik és kerékpárülések is. Termékei jellemző a prémium minőség, csak kifogástalan minőségű alapanyagokkal dolgoznak és titkuk az egyedi, szabadalmaztatott technológiákban rejlik.

110 990 Ft
Részletek

JELLEMZŐK:

  • A Versafix a Britax Römer új isofix csatlakozóival van
    felszerelve. A csatlakozók egymástól függetlenül műkedtethetők, így az ülés felszerelése még egyszerűbb.
  • A Flip & Grow funkciónak köszönhetően, ha a gyermek eléri a 100 cm-t (kb. 15 kg-ot, max. 21 kg-ot), a beépített 5 pontos biztonsági öv egyszerűen kivehető, és az autó 3 pontos biztonsági öve használható a gyermek bekötésére.
  • A SecureGuard hozzájárul a gyermekek kényes hasterületének védelméhez azáltal, hogy egy extra érintkezési pontot ad a 3-pontos biztonsági övhöz. Az övet optimális helyzetben tartva a gyermek medencecsontjainál a SecureGuard akár 35% -kal csökkenti a hasra ható erőket frontális ütközés esetén, de ugyanakkor lehetővé teszi gyermekének az utazás során a mozgás szabadságát.
  • A Highback ülőrész háromféle módon védi gyermekét: 1. az ülés héja fej-csípő védelmet biztosít, különösen oldalsó ütközés esetén; 2. a felső és az alsó övvezetők biztosítják a biztonsági öv megfelelő helyzetét; 3. A párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet biztosít a fejnek és nyaknak.
  • Kifejezetten a gyermek fejéhez idomuló V-alakú fejtámla optimális védelmet nyújt oldalsó ütközés esetén, miközben tökéletes kényelmet nyújt.
  • Huzata egyszerűen levehető és mosógépben mosható.

Méretek:
(Ma x M x Szé) 60-83 x 48 x 44 cm

Súly: 11 kg

Adatok
Cikkszám:
55776
Tömeg:
9,94 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!