Kérdése van? Hívjon minket!   +36301338808

Britax Römer Evolvafix i-Size isofix autósülés 76-150cm - Midnight Grey
Britax Römer Evolvafix i-Size isofix autósülés 76-150cm - Midnight Grey
110 990 Ft

Britax Römer Evolvafix i-Size isofix autósülés 76-150cm - Midnight Grey

A Britax Römer Evolvafix a gyermekkel együttnövő gyerekülés.

Prémium minőségű autósülés, amely garantálja a biztonságot 15 hónapos kortól 12 éves korig.

A Römer márkáról: A Britax Römer 100%-ban európai cég, ezért ragaszkodva brit és német gyökereihez, termékeinek nagy részét Nagy-Britanniában és Németországban gyártja. Termékpalettájukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik és kerékpárülések is. Termékei jellemző a prémium minőség, csak kifogástalan minőségű alapanyagokkal dolgoznak és titkuk az egyedi, szabadalmaztatott technológiákban rejlik.

110 990 Ft
Részletek

JELLEMZŐK:

 • Az Evolvafix a Britax Römer új isofix csatlakozóival van
  felszerelve. A csatlakozók egymástól függetlenül műkedtethetők, így az ülés felszerelése még egyszerűbb.
 • A Flip & Grow funkciónak köszönhetően, ha a gyermek eléri a 100 cm-t (kb. 15 kg-ot, max. 21 kg-ot), a beépített 5 pontos biztonsági öv egyszerűen kivehető, és az autó 3 pontos biztonsági öve használható a gyermek bekötésére.
 • A SecureGuard hozzájárul a gyermekek kényes hasterületének védelméhez azáltal, hogy egy extra érintkezési pontot ad a 3-pontos biztonsági övhöz. Az övet optimális helyzetben tartva a gyermek medencecsontjainál a SecureGuard akár 35% -kal csökkenti a hasra ható erőket frontális ütközés esetén, de ugyanakkor lehetővé teszi gyermekének az utazás során a mozgás szabadságát.
 • Az EasyRecline minden korosztály számára lehetővé teszi az ülés kényelmes fekvő helyzetbe állítását akár menet közben is.
 • A puha párnázott oldalszárnyak segítenek elnyelni az oldalsó ütközésből származó energiát, így csökkentve a gyermek sérülésének kockázatát.
 • A Highback ülőrész háromféle módon védi gyermekét: 1. az ülés héja fej-csípő védelmet biztosít, különösen oldalsó ütközés esetén; 2. a felső és az alsó övvezetők biztosítják a biztonsági öv megfelelő helyzetét; 3. A párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet biztosít a fejnek és nyaknak.
 • Kifejezetten a gyermek fejéhez idomuló V-alakú fejtámla optimális védelmet nyújt oldalsó ütközés esetén, miközben tökéletes kényelmet nyújt.
 • Huzata egyszerűen levehető a biztonsági öv kifűzése nélkül, valamint mosógépben mosható.
 • Méretek:
  (Ma x M x Szé) 60 x 48 x 44 cm
Adatok
Cikkszám:
53825
Tömeg:
12,3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!